Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lille Nice Maç Özeti - Juventus 4 - 1 Torino (Maç Özeti) - hdmacozetleri.tv

Lille Nice Maç Özeti - Juventus 4 - 1 Torino (Maç Özeti) - hdmacozetleri.tv. İşte maçın özeti yusuf yazıcı hattrick yaptı. Haftasında lille nice ile karşı karşıya geliyor. Milli golcü burak yılmaz, lille formasıyla ligde çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırdı. 49'dkda nice k.dolberg'in golü ile öne geçti. Lille'e gittiği günden beri harika bir performans gösteren burak yılmaz, bu maçta da takımın beraberlik golünü kattı.

Haftanın öne çıkan mücadelesinde nice, lille'i ağırladı. Lider beşiktaş süper lig'in 39. Haftasında lille nice ile karşı karşıya geliyor. Aynı özeti tekrar seyretmek için, ekranın ortasında çıkan play ikonunu tıklayınız. Dakikada luiz araujo'nun asistinde takımına beraberliği getirdi.

LILLE VS NICE " ENVAHISSEMENT DE LA PRÉSIDENTIELLE DES ULTRAS - DVE " - YouTube
LILLE VS NICE " ENVAHISSEMENT DE LA PRÉSIDENTIELLE DES ULTRAS - DVE " - YouTube from i.ytimg.com
Fransa ligue 1 maç özetleri. Milli futbolcularımız burak yılmaz ve zeki çelik'in golleriyle fransız ekibi, maçı. Bein sport maç özetleri kategorisi içinde kendine yer bulan bu müsabaka, futbol tutkunlarının zevk ile takip ettiği müsabakalar arasında görülüyor. Ligue 1'de bugünün maçlarından nice vs lille 'nin maç özeti sizlerle. Futbol severlere büyük keyif veren maç, lig tv özet görüntüleri arasında yer alıyor. Dakikada burak yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu. Lille böylece son 3 haftaya girilirken liderliğini sürdürdü. 58'dkda ise lille milli futbolcularımızdan olan burak yılmaz'ın attığı gol ile beraberliği yakaladı.

Yusuf yazıcı 62'dkkda ikone'nin yerine oyuna girdi.

Bir cevap yazın cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Milli golcü burak yılmaz, lille formasıyla ligde çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırdı. Dakikada luiz araujo'nun asistinde takımına beraberliği getirdi. Lille formasıyla performansının zirvesinde olan trabzonspor'un eski yıldızı yusuf yazıcı lorient karşısında 2 gol 1 asist yaptı. İşte maçın özeti yusuf yazıcı hattrick yaptı. Nice ise 46 puanla 9. Maçı aldı ve yusuf yazıcı adeta. Lille, puanını 18'e, nice ise 14'e çıkardı. Puanını 76'ya yükselten lille, liderlik koltuğunu psg'den geri aldı. Aynı özeti tekrar seyretmek için, ekranın ortasında çıkan play ikonunu tıklayınız. Bu sonuçla 18 puana yükselen lille, aynı puanda bulunan psg'nin ardından ikinci sırada yer aldı. Lille böylece son 3 haftaya girilirken liderliğini sürdürdü.

Milli golcü burak yılmaz, lille formasıyla ligde çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırdı. Nice ise 46 puanla 9. Ligue 1'in 35'inci hafta mücadelesinde evinde nice'i ağırlayan lille, ligin tamamlanmasına 3 hafta kala paris sg önünde 1 puan farkla liderliğini sürdürdü. Lille'e gittiği günden beri harika bir performans gösteren burak yılmaz, bu maçta da takımın beraberlik golünü kattı. Lille böylece son 3 haftaya girilirken liderliğini sürdürdü.

Caen - Auxerre 01 Mayıs 2021 Maç Özeti, Goller ve Önemli Anlar
Caen - Auxerre 01 Mayıs 2021 Maç Özeti, Goller ve Önemli Anlar from iapp.fanatik.com.tr
Maçı aldı ve yusuf yazıcı adeta. İşte maçın özeti yusuf yazıcı hattrick yaptı. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Maçına çıkan zeki çelik 90 dakika sahada kalırken, yusuf yazıcı 71. İzleyenlere büyük keyif veren maç, lig tv özet görüntüleri arasında yerini alıyor. Player'ın altındaki maç listesinden özetini izlemek istediğiniz maçın üzerine tıklayınız. Maç, nice'ten dolberg'in 49 ve lille'den burak yılmaz'ın 58. Milli golcü burak yılmaz, lille formasıyla ligde çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırdı.

Lille, puanını 18'e, nice ise 14'e çıkardı.

Lille, puanını 18'e, nice ise 14'e çıkardı. Bein sport maç özetleri kategorisi içinde kendine yer bulan bu müsabaka, futbol tutkunlarının zevk ile takip ettiği müsabakalar arasında görülüyor. Nice ise 46 puanla 9. 1 mayıs 2021 tarihinde fransa ligi maçları kapsamında karşılaşan lille nice özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bir cevap yazın cevabı iptal et. Player'ın altındaki maç listesinden özetini izlemek istediğiniz maçın üzerine tıklayınız. Milli futbolcularımız burak yılmaz ve zeki çelik'in golleriyle fransız ekibi, maçı. Maç, nice'ten dolberg'in 49 ve lille'den burak yılmaz'ın 58. Haftasında lille, nice ile karşı karşıya geldi. Ligue 1'de bugünün maçlarından nice vs lille 'nin maç özeti sizlerle. Haftasında lille nice ile karşı karşıya geliyor. Maçına çıkan zeki çelik 90 dakika sahada kalırken, yusuf yazıcı 71. Fransa ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi yapan lille, 35.hafta maçında evinde nice engelini yine milli yıldızlarla aştı.

Puanını 76'ya yükselten lille, liderlik koltuğunu psg'den geri aldı. Lille formasıyla performansının zirvesinde olan trabzonspor'un eski yıldızı yusuf yazıcı lorient karşısında 2 gol 1 asist yaptı. Milli golcü burak yılmaz, lille formasıyla ligde çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırdı. Haftasında lille nice ile karşı karşıya geliyor. Haftasında lille, nice ile karşı karşıya geldi.

Tout savoir sur Lille - Nice
Tout savoir sur Lille - Nice from api.ogcnice.com
Puanını 76'ya yükselten lille, liderlik koltuğunu psg'den geri aldı. Bein sport maç özetleri kategorisi içinde kendine yer bulan bu müsabaka, futbol tutkunlarının zevk ile takip ettiği müsabakalar arasında görülüyor. Fransa ligue 1 maç özetleri. İşte maçın özeti yusuf yazıcı hattrick yaptı. Player'ın altındaki maç listesinden özetini izlemek istediğiniz maçın üzerine tıklayınız. Burak gol sayısını 13'e çıkardı. 49'dkda nice k.dolberg'in golü ile öne geçti. Maç, nice'ten dolberg'in 49 ve lille'den burak yılmaz'ın 58.

Nice ise 46 puanla 9.

Player'ın altındaki maç listesinden özetini izlemek istediğiniz maçın üzerine tıklayınız. Ligue 1'de bugünün maçlarından nice vs lille 'nin maç özeti sizlerle. (toplam 1 maç özeti görüntüleme, bugün 1 izleme ). Fransa ligue 1 maç özetleri. Lille böylece son 3 haftaya girilirken liderliğini sürdürdü. 1 mayıs 2021 tarihinde fransa ligi maçları kapsamında karşılaşan lille nice özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Nice'i öne geçiren golü ise 50. Puanını 76'ya yükselten lille, liderlik koltuğunu psg'den geri aldı. Player'ın altındaki maç listesinden özetini izlemek istediğiniz maçın üzerine tıklayınız. Milli golcü burak yılmaz, lille formasıyla ligde çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırdı. Yusuf yazıcı 62'dkkda ikone'nin yerine oyuna girdi. Beşiktaş hatayspor maç özeti izle. Futbol severlere büyük keyif veren maç, lig tv özet görüntüleri arasında yer alıyor.

Post a Comment for "Lille Nice Maç Özeti - Juventus 4 - 1 Torino (Maç Özeti) - hdmacozetleri.tv"